~you are my bestest buddies~

~merdeka! ~

yeay! dah abes exam! yuhuu!! syukur alhamdulillah. currently, I'm home. rindu sangat nak balik umah. rindu nak jalan-jalan dengan kawan-kawan. rindu dengan masakan mak. rindu nak gigit mane-mane budak kecik yang ada kat uma. hahaha.. :))
hmm, sepanjang minggu exam, aku tersangat la tension. nak study subjek yang itu, subjek yang ini belum sentuh lagi. tapi risau yang di kejar tak dapat, yang di kendong berciciran pulak. tapi ape pon sumenyer dah abes da! settel. boleh buat atau tidak?haa.. itu kite tak tau. ada yang boleh. ada yang tak boleh. biasa la. aku pon bukan la pelajar yang pintar pon kat U. huhu.. :)
so, insyaALLAH.. dapat la aku blogging salu kat rumah. hehe. :) i will activate back my blog..! yeay! hmm.. macam2 dalam kepala otak ni nak buat ape. nak siapkan tag dari kawan2 la. nak update cerita-cerita baru. nak share macam2 tips ciptaan aku. hahaa.. :)) ape pon nantikan. :P



4 comments:

  1. beby blm merdeka ag b4 tau result hehehe...tol x cayang??

    ReplyDelete
  2. abang,

    hehe.iye2..btol..haha.. :D alaa..merdeka kejap je pon.. :)

    ReplyDelete

Berbudi bahasalah dalam berbicara. Budi bahasa bukankah budaya kita?