~you are my bestest buddies~

~sorry! aku takde masa untuk kau!~


wah! sekali lagi, aku membiarkan blog aku di huni oleh labah-labah untuk membuat sawang. agaga..!! :P


maaf ye.. sorry! aku takde masa untuk kau......... wahai blog... hahaha... :D ayat kene abeskan dulu. busy deyh. keje masa cuti sem ni memang besh! keje ape?? haha.. I can't tell you. tapi bukan keje haram oke. ngeh3..!! :D di jamin halal 101%.. jadi sales girl at shopping complex haram ke?? opss.. terbagitau suda.. haha.. :D


tapi, keje yang mana tak terima pelanggan?? normally semua kerja adalah bekerja dgn pelanggan. tapi biasa la.. walaupon di katakan customer-is-always-right pon aku tetap nak kata TIDAK!! ade yang kerek.


ade sekali tu, pempuan ni bergaya ala diva gitu. kasut tumit tggi gilerr!! baju sumpah tak boleh belah! pastu dye lalu men langgar je bahu aku. aih? punye la luas jalan tu, dekat aku jugak kau nak lalu. tapi takpe, aku dulu yang says sorry miss. GRRRR!! pandang sikit pon tidak tu.. ceyh! aku pon tengok je la minah kerek ni berjalan. sekali..........!!!! aku tengok heels dye pakai tu mmg la cantik!! tapi!!!!!!!!!!! adoiyai... awat hang lupa nak cabut price tag dia???!!! kah3...!!!!!!!!!!!!!!! sumpah kelakar! nak marah pon tak jadi nak marah.. aku mampu senyum jer la. kang kene bantai lak. hahhaha.. :D :D :D



tggu 2nd round main ice skating dgn incikFAIZ dgn adik dye



takpe2.. senyum kambing je la cam atas ni. haaaa.. ini lah dia satu2nya gambar yang keluar dari lensa kamera baru aku tu.. haha.. :D belum pro maa.. nanti aku belajar sikit2. :P so, terima lah senyuman kerang wangi dari aku.. haha.. :D


suda-suda! jap lagi mahu keje. patah lagi la kaki aku arini. agagagaga.. to all bloggers, aku rindu nak blogwalking ke blog2 kamu.......... :(




11 comments:

  1. saya pernah jadi promoter sos spagheti prego..huhu
    masyukk!

    jenguk2 lah blog saya ;)
    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @amar haziq
    wow! sos tu mmg sedap! hehe... :) besh!!!! gaji masyyuuukkk kan??hehe..gud2..!! :P

    ReplyDelete
  3. wah! baru update ni.. huhu :P

    ReplyDelete
  4. hahaha, klakar lah minah kerek tuh, berlagak2 pun buat malu je.. haha.

    apapun, smoga akak sihat slalu, buat do no je klu org mcm tuh,, klu sy dah geram sgt kut. rasa nak baling je kasut kat muka minah tuh.. haha

    ReplyDelete
  5. Amar Haziq - samalah kita..pernah jugak jadi promoter sos spagetti prego tu..(ntah2 company sama tak?) sampai ada kes..dapur kecik tu bocor n terbakar..kecoh satu giant kejap(-_-)

    ezma..bagus2! mmg elok pun cuti sem kerja dari melangut jer..hehe..dolu2 setiap kali cuti sem mesti kerja..bila bukak sem takdela kering sangat mcm sesetengah student..ada backup plan lagi..chaiyok!

    ReplyDelete
  6. wah!! sangat chomel gambar tu!! nak2 ngan camera baru lak kannnn... heheeh.. pasai tu akak dah TAQ ezma... so check it out at my blog yeah!! joint tauuu! :D

    ReplyDelete
  7. Labah-labah datang nak buat sarang ni.. hehehe!! comelnye kamu senyum, tapi tak nampak gigi. kenapa? gigi warna kuning ek? :P

    ReplyDelete
  8. ikot dye la wana kuning pn.. mu peduli hapa?? ak we buaohh nyepak gulong kee!!! beby next time maen skating ag yer dgn abgg...

    ReplyDelete
  9. Haha, sekali abg sayang dia marah daa.. sorry bro, saja ngusik je. :P

    ReplyDelete
  10. huhu,, bila cuti, semua cuti.. sama la kitee
    :)

    ReplyDelete
  11. i don like this....i hope u understnd me...well abg nk ckp comel tol pic beby kat dpn nie..chumel2 la sayang...heheee rindunyerr kat dye...bile nk blik cni sayang??

    ReplyDelete

Berbudi bahasalah dalam berbicara. Budi bahasa bukankah budaya kita?