~you are my bestest buddies~

~i am sorry~

salam to all my fellow frenz..
aku cume nk bgtau kpd sume bloggers aku..
my blog is corrupted..!!
sumone has entered my blog and knew my password already.. i don't know why.. but my bestfrenz bgtau aku mencarut dlm blog dye.. what?? aku buat bgitu kah??adoi mak..simpang malaikat 44.. aku xkn buat mcm tu wahai kwn.. sorry dear.. bukan aku yg buat tu.. ade org hack my blog already..for now, laptop aku sndri xde depan mate xkn aku nk mencarut kt blog org.. aku xtau ni kje sape.. and kt sape pulak lg manusia tu da mencarut.. aku akan amk tindakan utk protect my blog.. to all frenz sorry.. i dun know how come it will be like this..
kwn aku kt semashur msg aku kata aku mencarut kt blog dye?? WTH?? aku xtau sape yg nk buat dajal kt aku.. tp yg pasti aku da explore and kaji yg ade org gune blog aku utk memburuk2 kn aku.. kepade sape2 yg terkene drpd blog aku, please tell me.. mgkin ramai lg kt luar sna yg kne carut dgn aku.. tp aku xtau sape..tell me plez.. utk itu aku terpakse tukar segale2 nye such as my current password.. adoi.. xpasal2 aku kne igt password baru.. ouh tidak..!! tp demi kebaikan aku dan sume org, i am willing to do so.. so, to the others plez tell me kalau ade comment2 di bawah name aku yg bukan2.. tell me okeh..
p/s : ni pon aku gune laptop org.. ape slh aku smpi org nk godam blog aku?? ape salah aku?? kenape?? ape?? siape?? ouh.. i am very2 sad right now.. :(

5 comments:

  1. xtau la..tp i am sad now..why people do this??what is my problem??huh..soo sad..thanx to both of u for accompanied me to sad together..:(

    ReplyDelete
  2. hmm just be careful kot? u can't trust too many people la skrg nih..
    takot je kwn makan kawan ke kan

    ReplyDelete
  3. btol la wani..erm..kt blog ko ade ke aku komen yg bukan2??just wondering..hmm... :(

    ReplyDelete

Berbudi bahasalah dalam berbicara. Budi bahasa bukankah budaya kita?