~you are my bestest buddies~

Online Hijab : Talent Search 2011. Bolehkah anda vote untuk saya?


Assalamualaikum and Hello Readers! :)

Jikalau minggu lepas, kebanyakan universiti-universiti awam di Malaysia sedang sibuk menguruskan pencalonan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP). Mereka bersaingan untuk bermanifesto dan meraih undi dari kalangan pelajar-pelajar. Sudah pastinya calon-calon MPP ini menginginkan undian yang tinggi dari kawan-kawan di sana.

Aku pulak bukan calon MPP. Malahan aku tak layak untuk jadi MPP. Hahaha... :D Cuma aku ingin meraih undi dari kamu-kamu semua dengan cara menge"LIKE" photo aku pada satu contest Online Hijab di Facebook seperti banner di bawah.



Bagaimana cara untuk menge"LIKE" atau mengundi ?? Caranya adalah seperti berikut :

1) Log in akaun Facebook kamu dengan email dan kata laluan yang betul.
2) Buka fanpage Online Hijab di http://www.facebook.com/onlinehijab .
[Link ini automatically ke fanpage berkenaan.]

3) After LIKE the fanpage barulah anda klik link my photo No. 4.
[Link ini automatically ke fanpage berkenaan.]
4) You are done!

ATAU!! Carilah gambar aku macam kat bawah ni. Anda juga di galakkan untuk vote kawan-kawan aku yang lain yang lebih hebat dari aku kat situ. Hehehe... :))



UNDIAN BERMULA DARI 1 MAC 2011 SEHINGGA 7 MAC 2011!! (^___^)V

Menang kalah adat pertandingan. Tapi yang penting kita harus berusaha baru boleh bertawakal ye tak? Aku hanya ingin mencuba nasib. Ini bukan pertandingan antara rupa paras ya. Tetapi lebih kepada Hijab style and appearance. Gambar di atas juga ingin aku kreditkan kepada SnaPhenomena Photography kerana sudi menjalankan photoshoot dengan aku. Ngeee... :D

Aku ingin mengucapkan TERIMA KASIH yang tak terhingga kepada mereka-mereka yang sudi LIKE photo contest ini. Penghargaan harus di berikan kepada mereka yang sudi mengundi aku. Bukan senang oke kita nak bukak link itu ini. Pastu nak kene LIKE itu ini. Walaupun ia semudah hujung jari sahaja untuk LIKE, pada aku ia sangat-sangat bermakna. Jadi, kamu-kamu yang sudi LIKE, aku ucapkan berjuta-juta-juta lemon TERIMA KASIH ya. Walaupun belum tentu lagi menang atau kalah, aku ucapkan awal-awal ucapan penghargaan aku ni.



p/s: What can I say, I love you guys!
Thank you sooo much!
I really appreciate it! :)))))



36 comments:

  1. kalo dah menang tu jgn lupe aku kt sini..ahaha

    ReplyDelete
  2. syg..kakak sudah like itu pictures..

    gud luck sygg

    ReplyDelete
  3. dah buk ! kekekke :P

    cayok laling ! :D

    ReplyDelete
  4. Pasti aku vote..
    Huhuhuhu..
    Sabar ek..

    Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

    ReplyDelete
  5. bella, bole tak nak like banyak2 kali?? kire setiap hri nak like.. ngee~~

    ReplyDelete
  6. sudah like..good luck..!

    wat contest kita tau..kamu telah di tagged :-D...jangan mara..

    ReplyDelete
  7. http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/

    check out this blogshop and follow us, happy shopping! :D

    ReplyDelete
  8. suke woo pic last senyum tuh #cair hehe

    ReplyDelete
  9. kawan i no.18..

















    so i kena like 2..













    klau tak like pun..











    u mmg dh pling rmi like dear...










    gud luck!:)

    ReplyDelete
  10. @JIJI YU

    haishhh...xlupe nyer la...kite bukan org yg cepat lupe diri..ekekeke... :P

    ReplyDelete
  11. @Nurulbadiah Lai

    sista nurul badiah...hehehe..thank u kak nurul..u r my idol :)

    ReplyDelete
  12. @tomato

    thank u syg :) hehhe...kamu comel bangat! :)

    ReplyDelete
  13. @Amirrah Zawani

    mirra...!! thank u dear..ezma hargai sgt2 :)

    ReplyDelete
  14. @Ery Farieha

    errryyy!! auwww..sooo sweet eryyy...hehehe... :D aku ase bangge laks..thanks so much babe! :)

    ReplyDelete
  15. @d_tieah

    dear, thank u so much! sgt2 di hargai taw :)

    ReplyDelete
  16. @Nobita Sensei

    hehe..thank u nobita..ade vote kan x? :P

    ReplyDelete
  17. @ARIEFFAH OSMAN

    hahaha..boleh effa..caranya buat akaun fb byk2..ekekekke... :P

    ReplyDelete
  18. @mizzura

    kak mizzuraa!! thank u so much sis...add la fb kite skali....... :)))

    ReplyDelete
  19. @Nobita Sensei

    alhamdulillah..dapat top 10..so far kite dapat like plg tggi..syukur alhamdulillah.. :) nobita dah tlg like blum? :P

    ReplyDelete
  20. @/Dayah/nurul/dayak

    alhamdulillah...dapat top 10 dear..kene raih lagi like nie. :)

    ReplyDelete
  21. @misz molecule

    ooo...dye kawan u ye...hehe..xpe dear..ade jugak kawan2 i yg support contestant lain :) anyway, thank u so much yaa.. :)

    ReplyDelete
  22. AISEY.. bile nk dpt tau result ?

    ReplyDelete
  23. @Kemamanmoc

    result utk top 10 dah kua dah..alhamdulillah, ezma berjaya dapat top 10. tapi bile dah top 10, kene tggu ranking lain pulak..btw, kamu dah vote ke??thank u yaa.. :D

    ReplyDelete

Berbudi bahasalah dalam berbicara. Budi bahasa bukankah budaya kita?