~you are my bestest buddies~

~aku dah buta???~

hehe.. hello guys.. eveyone oke?? :)


arini aku xnk update cite.. sebab cite yg sama jugak iaitu ke"bz"an aku menghadapi exam mggu depan.. tp cube tgk ilusi optik kt bawah ni.. sumenyer cam nk wat mata aku bute.. haha.. :D bosan2 aku study math.. aku selongkar la blk pics ni.. tgk jgn smpi bute yer... :P


antara askar2 ni..sape lagi tggi??


bulatan yg tgh2 tu, sape lagi beso??


mne satu tiang dye neh??


kayu ni sangkut kt mne satu la ek??



bulatan ni cam gerak2 kan??


bunge2 ni pon sama..


pic ni lagi nmpk gilew2 kontra..


ley wat mata aku ase cm nk tidoq..


dalam ni ade petak kecik sket..tp cene... ??


bile aku da bosan.. ceni la hasilnye.. post yg merepek2 kua.. haha.. btw, selamat study sume.. kalo bosan tgk la pic atas ni.. kompom segar balik mate korg tuh.. hik3.. :P

17 comments:

  1. pening pening tengok benda berpusing.

    ReplyDelete
  2. haha..tp jgn sampai juling..ekekeke... :P

    ReplyDelete
  3. ni btul3 dh study sampai weng2..~~

    ReplyDelete
  4. waa...
    unik nyer..
    pening jugak kepala hehe...
    mcm nie laa yek kepala kita masa study hehe

    ReplyDelete
  5. butterfly,
    haha..xde la smpi cmtu..ekeke...

    cik eja,
    pening jgn smpi muntah yer..
    haha..n jgn smpi juling lak.. :P

    ReplyDelete
  6. hehe.orang yg tengok benda2 tu bergerak adalah orang2 yang dalam keadaan xtenang.

    kalau tengok benda2 tu xgerak, mknanya orang tu dlm ketenangan. tapi bkn mati ye tuan2 dan puan2.
    hehe.

    tapi yang kayu tu agak unik la.

    ReplyDelete
  7. freedom writer,
    oo..yeke??saye baru tawu..igtkan mmg sumenyer kelihatan bergerak2..hehe.. :)

    ReplyDelete
  8. adei..
    makin pening lak pale ak lyn bende ni..

    igt mt kejut aku ni da cukup pening..
    ade lagi pening upenye..huhu

    ReplyDelete
  9. din,
    hik3..jgn pening2..gi study nu haa.. :)

    ReplyDelete
  10. huaaa... Akak... geram betul sy tgok tiang ngan kayu tuh.. sy rasa otak sy ni dah tak logik lagi jek rse nya.. haha

    ReplyDelete
  11. waaaaaaaaaa... i da semkn rabun ble tgk sume pic ni

    ReplyDelete
  12. ezma,kt blog awk ni dah xde chat box ehh?

    ReplyDelete
  13. mastura,
    hehe..pelik kan??cene la ley jd cmtu??tp senanyer lukisan tu tipuu jer..mnede ujud mnde cmtu..

    suraya,
    kih3.. :D jgn rabun2..sume tu penipuan semata2..

    pm luqman,
    hehe..org populer xletak chat box..ekeke..xdela..ade mulut longkang suke sgt membusukkan my blog..so sy ni kurg suke sket kalo blog sy jadi busuk sbb mulut2 dorg ni..huhu..so,wtpe letak kan??huhu.. :P

    ReplyDelete
  14. hai dear...
    we're from redcherrywardrobe.blogspot..b4 dis u der request shawl from us.kindly want to info u dat we're have new collection.n 4 ur info, ur orange shawl ar available now..any request can text us:)..tq

    ReplyDelete
  15. ada award untuk anda. sila klik link saye. penafian: ini bukanlah spam :)

    ReplyDelete
  16. menarik2! especially yang kayu tu. lama dok tengok, celah mana sangkutnya x jumpa. haish!

    ReplyDelete

Berbudi bahasalah dalam berbicara. Budi bahasa bukankah budaya kita?