~you are my bestest buddies~

~kembali normal~

salam u ols..huhu.. setelah sekian lama xtaip kt cni.. aku rindu lak.. :))


mggu ni aku bsuy tol.. tp tu xpatah semangat aku utk terus idop n kembali normal.. dgr ye tu ulats. :P haha.. tp aku hepi gile sebab segala2nye setel already. mini project pon da present. test signal n test digit pon da selesai. so skrg ni tggl test ko-k je. sape2 tau, b4 ni aku bgtaw aku amik kayak. sabtu ni ade test. wow! burn lagi la muke aku ni..haha.. xpe.. mnde2 yg aku suke aku xamik port sgt.


well.. study week mggu depan! omg! sempat ke nk cover sume nih? huhu.. masenye utk aku ke library dah tibe. sem 1 dulu aku da mule blaja utk ke library. tp berkesan ke??haha.. tu depends la pade diri masing2. kalo korg rase nk dtg library tuk study, niat tu kekal la. tp klo dtg library sebab nk nak tgk2 org. len jugak jadinye. huhu.. :P


insyaAllah.. aku akan kekalkan niat utk study elok2 supaye setiap sem result aku makin lama makin naik. insyaAllah.. so far alhamdulillah.. result dari sem 1 ke sem 2 is better than before. hope it will continuous constantly forever. haha.. :) amin..

kepade kwn2 bloggers yg akan amik final exam, i wish u gudluck in wuteva paper that u sit. sementara mase semggu utk study week masih ada, study aje. biarlah org kata xsmpat la.. itu la.. ini la.. tu lantak dorg.. pedulikan..!! haha.. :)) ape yg penting, kite punye diri, kite punye cara. okeh? tp jgn la smpi xpedulikan nasihat yg baik dari kwn2 yer.. :)


okeh! chaiyok2! my post will updated but not too frequently. slow2 la okeh! :P bye2.. :)

3 comments:

  1. dear.
    kamu bOleh !
    gudluck in whatever u dO ya.
    :D~

    ReplyDelete
  2. to jezz and iqah,
    huhu..tengs..takotnyer nak final...uuu.....

    ReplyDelete

Berbudi bahasalah dalam berbicara. Budi bahasa bukankah budaya kita?